Joomla
Algemene informatie

Historie 

De Volvo combinatie, bakwagen met semi-dieplader 

André in ’t Veld uit Nieuwerkerk, eigenaar van A.W. in ’t Veld Transport, startte zijn transportbedrijf in 2002 met het transporteren van aannemers- en bouwmaterieel en alles wat met deze sector te maken heeft voor een vaste opdrachtgever, toentertijd Aannemingsbedrijf LBS te Ridderkerk. Aannemingsbedrijf Winkels BV uit Ouddorp, Straatmakersbedrijf Bestman BV uit Herkingen, LBS Bouw BV te Ridderkerk, allemaal onderdelen van dit bedrijf zorgden ook voor het nodige werk. Inmiddels zijn al deze bedrijven samengevoegd en is de bedrijfsnaam veranderd in GMB Infra BV en GMB Beton- en Industriebouw BV. Deze bedrijven zullen ook in de toekomende jaren een van zijn hoofdopdrachtgevers blijven. Verder zijn er nog meerdere bedrijven in de regio voor wie hij met enige regelmaat het transport verzorgt. Met name het zelfstandig transporteren van materieel, denk aan bijvoorbeeld rupskranen, shovels, wielkranen, hoogwerkers, asfaltmachines etc. zijn één van de dingen waar hij zich voornamelijk mee bezig houdt. Ook het verplaatsen van keten, containers, aggregaten e.d. met zijn zware autolaadkraan behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

 

 

Vanaf 2008 is het transportmaterieel uitgebreid met een nieuwe uitschuifbare semi-dieplader. Deze is uitermate geschikt voor machinetransport en lange ondeelbare lading. Dit kan van alles zijn. Met deze uitschuifbare trailer is het mogelijk om ondeelbare lengtes van ongeveer 20 meter te vervoeren.

De volledig opgeknapte Scania 143M met uitschuifbare semidieplader

 

André rijdt zelf voornamelijk op zijn vrachtwagencombinatie met zware autolaadkraan en semi-dieplader. Als aanvulling op zijn transportwerkzaamheden, is hij een aantal jaar geleden tegen zijn ‘oude liefde’ opgelopen, namelijk een Scania streamline 143M, V8, 420 pk. Deze auto had zijn belangstelling al voordat hij zijn rijbewijzen had. De Scania is helemaal opgeknapt en haalde vervolgens zelfs een plaatsje in de ‘Truckstar’ (maart 2007).

 
Joomla
Copyright © 2008 aivtrans.nl All rights reserved.
powered by Sinicon Interactive

Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design
���� �ե��å���� ugg ���󥽩`�� ��Ҏ ugg �إ��`�ܥ��� ���� �֩`�� �˚�ɫ �ѩ`�ץ� ���� ���� ���� �֩`�� ȡ�Q �� ugg ���� ���å� ���� ���å� ������� ���� ����` ���`�ǥ��ͩ`�� ugg ����