Joomla
Transport voertuigen

Auto met laadkraan

In 't Veld Transport heeft een combinatie met een laadkraan vóór op de bakwagen. De laadkraan heeft een capaciteit van 60 ton/meter en in combinatie met de jip een hijsbereik tot 35 meter. De auto is voorzien van allerlei hijsmaterialen om alle soorten objecten op de beste manier te kunnen verplaatsen. De auto is tevens standaard uitgerust met een evenaar.

Laadvermogen bakwagen: 12 ton

Uitschuifbare aanhanger

Naast de 4-assige semidieplader beschikken we over een multifunctionele uitschuifbare aanhangwagen. Deze aanhanger is uitermate geschikt voor het transport van langere lengtes, let wel, ondeelbare lading, van 6 tot 12 meter. Bijvoorbeeld draglineschotten, pvc lengtes 10 m, constructiedelen en directieketen/containers. Tevens is deze aanhangwagen voorzien van aluminium opritten wat het mogelijk maakt om machines tot een gewicht van ca 20 ton te vervoeren. Het kopschot is eenvoudig te demonteren, zodat uitstekende lading van de bakwagen geen problemen kan geven. De geringe laadvloerhoogte van 0,90 m maakt het eenvoudig om hoge lading te transporteren. Kortom, maatwerk dus.

Laadvermogen aanhanger: 20 ton

Uitschuifbare multifunctionele aanhanger

Uitschuifbare multifunctionele aanhanger

 

 

 

 

 

 

 

 Uitschuifbare semi-dieplader

Tevens beschikt A.W. in 't Veld Transport over een uitschuifbare semi-dieplader. Deze kan worden gebruikt voor het transport van o.a. grondverzet- en wegenbouwmachines, shovels, hoogwerkers, containers, heftrucks, staal- en betonconstructies. De semi-dieplader is 1x uitschuifbaar voor lange ladingen en bereikt dan een totale lengte van circa 20 meter. Met de lage laadvloerhoogte van circa 0,9 meter is het eenvoudig om diverse machines op de laadvloer te rijden met behulp van de losse aluminium oprij platen. De trailer is voorzien van luchtvering om uw lading te ontzien.

Laadvermogen semi-dieplader: 38 ton

Uitschuifbare semi-diepladerTransport van een rupskraan met de semi-dieplader

 
Joomla
Copyright © 2008 aivtrans.nl All rights reserved.
powered by Sinicon Interactive

Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design
���� �ե��å���� ugg ���󥽩`�� ��Ҏ ugg �إ��`�ܥ��� ���� �֩`�� �˚�ɫ �ѩ`�ץ� ���� ���� ���� �֩`�� ȡ�Q �� ugg ���� ���å� ���� ���å� ������� ���� ����` ���`�ǥ��ͩ`�� ugg ����