Joomla
Nieuws

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

In 't Veld Transport wilde een professionaliseringsslag maken. Het oude logo was gedateerd en werd niet consistent gevoerd. NDRK ontwikkelde een nieuwe huisstijl. De robuuste typografie met een in het oog springende letter "'t" zorgen voor een goed herkenbare en professionele uitstraling.

 

 

 

 Vernieuwing door aanschaf Euro 5 trekker!

De nieuwe Daf 105XF Euro5

Na jaren van trouwe dienst is het moment aangebroken dat onze legendarische Scania met pensioen gaat. Dit omdat de overheid en het bedrijfsleven steeds strengere emissieregels gaan toepassen in 2013. Wij zijn dan ook overgegaan tot de aankoop van een trekker met een Euro 5 motor. Hiermee voldoen wij aan de eisen die gesteld worden door steeds meer bedrijven en ook milieuzones zijn met een Euro 5 auto toegankelijk. Op deze manier willen wij dan ook een steentje bijdragen om het milieu te ontzien.

 


Nieuwe aanhangwagen

Nieuwe uitschuifbare aanhangerOp vrijdag 10 februari 2012 hebben wij een nieuwe multifunctionele uitschuifbare aanhangwagen in gebruik genomen.

Met deze aanhangwagen kunnen wij u nog efficiënter van dienst zijn. Deze is uitermate geschikt voor het transport van langere lengtes, let wel, ondeelbare lading, van 6 tot 12 meter. Bijvoorbeeld draglineschotten, pvc lengtes 10 m, constructiedelen en directieketen/containers. Dit in combinatie met de bakwagen met 40 tm autolaadkraan.

Tevens is deze aanhangwagen voorzien van aluminium opritten wat het mogelijk maakt om machines tot een gewicht van ca 20 ton te vervoeren.

Het kopschot is eenvoudig te demonteren, zodat uitstekende lading van de bakwagen geen problemen kan geven. De geringe laadvloerhoogte van 0,90 m maakt het eenvoudig om hoge lading te transporteren. Kortom, maatwerk dus.
Gewijzigde adresgegevens!

Oktober 2009 
Het postadres van A.W. in 't Veld Transport is gewijzigd.
Zie voor de meest recente gegevens de pagina contact.


Nieuwe vrachtwagen afgeleverd Overhandiging sleutels van de nieuwe truck

Bij transportbedrijf A.W. in ’t Veld Transport is vandaag (13 maart 2009) een nieuwe vrachtwagen afgeleverd door Gertjan Hoekman van Volvo dealer Bluekens uit Goes.

Na bijna 7 jaar zeer tevreden gebruik te hebben gemaakt van de huidige Volvo FH12 420, was het tijd voor een sterkere kraan en auto. De nieuwe auto is een Volvo FH16 bakwagen, opgebouwd door carrosserie Elenbaas uit Poortvliet. De leus van carrosserie Elenbaas, ‘nr. 1 in body building’ is op deze bakwagen zeker van toepassing, aangezien deze van alle gemakken en van veel RVS is voorzien. Eigenaar André in ’t Veld is dan ook zeer content met zijn nieuwe aanwinst. De bakwagen is uitgerust met een 38 ton/meter Hiab kraan voor het tillen van zware lasten en lichte lasten op afstand. Door deze vernieuwing van de huidige Volvo bakwagen kunnen wij u meer flexibiliteit bieden bij het zelf laden en lossen van uw goederen.

De vrachtwagen wordt in een andere kleur geleverd dan u voorheen gewend was, namelijk in de kleur blauw, de kleur van hoofdopdrachtgever GMB (voorheen aannemingsbedrijf LBS). De semi-dieplader van de combinatie is afgelopen winter al voorzien van de nieuwe kleur blauw.

 
Joomla
Copyright © 2008 aivtrans.nl All rights reserved.
powered by Sinicon Interactive

Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates by Compass Design
���� �ե��å���� ugg ���󥽩`�� ��Ҏ ugg �إ��`�ܥ��� ���� �֩`�� �˚�ɫ �ѩ`�ץ� ���� ���� ���� �֩`�� ȡ�Q �� ugg ���� ���å� ���� ���å� ������� ���� ����` ���`�ǥ��ͩ`�� ugg ����